Peel and peel the beets and garlic. Squeeze the juice from the lemon.
Свеклу и чеснок очистите от кожуры и шелухи. Выжмите сок из лимона.
Cut the peeled beets into small cubes and place in a frying pan heated with vegetable oil. Fry, stirring occasionally, until half cooked, 15 minutes. Add chopped garlic, salt and spices and fry until the beets are soft for another 10-15 minutes. Sprinkle with lemon juice, stir and cover with a lid. Remove from heat and leave covered for 10 minutes until fully cooked.
Очищенную свеклу нарежьте на небольшие кубики и отправьте в разогретую с растительным маслом сковороду. Обжаривайте, периодически помешивая, до полуготовности в течение 15 минут. Добавьте измельченный чеснок, соль и специи и жарьте до мягкости свеклы еще 10-15 минут. Сбрызните соком лимона, перемешайте и накройте крышкой. Уберите с огня и оставьте на 10 минут дойти до полной готовности под крышкой.
Garnish the finished dish of fried beets with chopped herbs and serve as an appetizer or side dish to the main course.
Готовое блюдо из жареной свеклы украсьте измельченной зеленью и подавайте в качестве закуски или гарнира к основному блюду.