Defrost the berries, drain the water from them.
Разморозьте ягоды, слейте воду от них.
Pour semolina and sugar into a deep bowl or bowl. Pour in the fermented baked milk. Mix well and leave for 20-30 minutes.
В глубокую миску или чашу высыпьте манную крупу и сахар. Влейте ряженку. Хорошо перемешайте и оставьте на 20-30 минут.
Break an egg into a bowl with cereal and fermented baked milk and add baking powder. Beat with a mixer or hand whisk until the dough is smooth. Add berries.
В миску с крупой и ряженкой разбейте яйцо, всыпьте разрыхлитель. Взбейте миксером или венчиком вручную до однородности теста. Всыпьте ягоды.
Grease the pan with oil, sprinkle with a little semolina, and heat it up. Pour the dough into the pan. Preheat the oven to 200 ºС, place the pan with semolina to bake for 25-35 minutes until fully cooked.
Форму смажьте маслом, присыпьте немного манной крупой, разогрейте. Влейте тесто на сковородку. Разогрейте духовку до 200 ºС, поставьте форму с манником выпекаться в течение 25-35 минут до полной готовности.
Serve the manna slightly cooled, sprinkled with powdered sugar on top.
Подавайте манник слегка остывшим, посыпав сверху сахарной пудрой.