Rinse the champignons thoroughly, clean the caps and stems if necessary.
Тщательно промойте шампиньоны, очистите шляпки и ножки при необходимости.
Cut the mushrooms into any shape convenient for you, slices or cubes.
Нарежьте грибы любой удобной для вас формой, слайсами или кубиками.
Place the mushrooms in the multicooker container, add spices and oil, stir so that the spices are evenly distributed throughout all the mushrooms.
Выложите грибы в емкость мультиварки, добавьте специи и масло, перемешайте, чтобы специи равномерно распределились по всем грибам.
Set the multicooker to the “Bake” mode; in 10 minutes the dish will be ready.
Установите у мультиварки режим «Выпекание», через 10 минут блюдо будет готово.
These mushrooms will go well with any side dish, for example, mashed potatoes or sweet potatoes, pasta or buckwheat. You can add fresh herbs to the prepared mushrooms, to taste.
Такие грибы будут хорошо сочетаться с любым гарниром, например, пюре из картофеля или батата, пасты или гречки. Можете добавить к готовым грибам свежую зелень, по вкусу.