Prepare a blender and sift the flour.
Подготовьте блендер, просейте муку.
Pour semolina, sugar, and kefir into the blender bowl. Stir. Gradually add flour and baking powder. Knead the dough, leave for 1 hour.
В чашу блендера всыпьте манку, сахар, влейте кефир. Размешайте. Постепенно добавляйте муку, разрыхлитель. Замесите тесто, оставьте на 1 час.
Grease a baking dish with vegetable oil. Pour out the dough and distribute evenly.
Форму для выпекания смажьте растительным маслом. Выложите тесто, равномерно распределите.
Preheat the oven to 180 ºС, bake the manna until ready for 35-45 minutes.
Разогрейте духовку до 180 ºС, выпекайте манник до готовности в течение 35-45 минут.
Before serving, sprinkle the manna with powdered sugar.
Перед подачей посыпьте манник сахарной пудрой.