Prepare the required ingredients in the recommended quantities. Rinse the game meat well, peel the vegetables and fruits. Wash the viburnum berries and remove any foreign dirt.
Необходимые ингредиенты подготовьте в рекомендуемом количестве. Мясо дичи хорошо промойте, овощи и фрукты очистите от кожуры. Ягоды калины помойте и избавьте от посторонней грязи.
Take viburnum berries and crush them thoroughly in a deep container, add recommended spices to them, such as wormwood, thyme, thyme. Melt the lard, squeeze out the garlic and add to the viburnum mixture. Next, cut the kiwi into bars and mix all the ingredients in a deep container.
Возьмите ягоды калины и в глубокой емкости тщательно их раздавите, добавьте к ним рекомендуемые специи, такие как полынь, тимьян, чабрец. Растопите сало, выдавите чеснок и добавьте к массе с калиной. Далее нарежьте брусками киви и смешайте все ингредиенты в глубокой емкости.
Take the previously prepared roe deer meat and rub it with the resulting gruel from a mixture of viburnum, spices and garlic. Place the game meat and sauce in a baking tray. Cut the onion into half rings and sprinkle them on top of the meat. Salt the dish and add a few bay leaves. Place the dish in the oven at 180°C for 120 minutes. Sprinkle the finished game meat with the juice of half an orange.
Возьмите ранее подготовленное мясо косули и натрите его полученной кашицей из смеси калины, специй и чеснока. Выложите мясо дичи с соусом в противень для запекания. Лук нарежьте полукольцами и посыпьте ими сверху мясо. Посолите блюдо и добавьте несколько листочков лаврового листа. Отправьте блюдо запекаться в духовую печь при температуре 180 °С на 120 минут. Готовое мясо дичи сбрызните соком половины апельсина.
Serve the finished roe deer meat baked with viburnum garlic sauce hot, adding vegetables to the meat and garnishing with finely chopped green onions.
Готовое мясо косули, запеченное под чесночным соусом из калины, подавайте в горячем виде, добавив к мясу овощей и украсив мелкорубленным зеленым луком.