Grease a baking dish with butter and sprinkle with semolina. Melt the butter.
Смажьте форму для выпечки сливочным маслом и присыпьте манной крупой. Растопите масло.
In a deep bowl, beat eggs with sugar. Add wheat flour, soda, semolina and stir everything carefully. After this, add candied fruits, butter and vegetable oil and mix again until smooth. Let stand for 30 minutes.
В глубокой миске взбейте яйца с сахаром. Добавьте туда пшеничную муку, соду, манную крупу и аккуратно все размешайте. После этого всыпьте цукаты, сливочное и растительное масло и еще раз перемешайте до однородности. Дайте постоять 30 минут.
Pour the dough into the baking pan. Preheat the oven to 180 ℃ and place the pie there for 30 minutes.
Влейте тесто в форму для выпечки. Разогрейте духовку до 180 ℃ и поставьте туда пирог на 30 минут.
Cut the cooled manna into portions, sprinkle with coconut or powdered sugar, and garnish with dried fruits and mint.
Остывший манник нарежьте на порции, посыпьте кокосовой стружкой или сахарной пудрой, украсьте сухофруктами и мятой.