Remove seeds and peel from pumpkin.
Очистите тыкву от семян и кожуры.
Grate the peeled pumpkin on a fine grater. Prepare a deep bowl and place the grated pumpkin in it, add sugar and sour cream to it, mix well.
Очищенную тыкву натрите на мелкой терке. Подготовьте глубокую миску и переложите туда натертую тыкву, добавьте к ней сахар и сметану, хорошо перемешайте.
Add vanilla sugar and semolina, mix again. The dough should sit for about 1 hour for the semolina to swell. Line a baking pan with parchment and transfer the dough into it. Place the pan in a preheated oven at 180 ℃ and bake for about 40 minutes.
Добавьте ванильный сахар и манную крупу, снова перемешайте. Тесто должно настояться около 1 часа для разбухания манки. Форму для запекания застелите пергаментом и переложите в нее тесто. В разогретую до 180 ℃ поставьте форму и выпекайте около 40 минут.
Serve manna sprinkled with powdered sugar.
Подавайте манник, посыпав сахарной пудрой.