Wash and peel the zucchini, sift the flour. Grate the zucchini on a fine grater.
Промойте и очистите кабачок, просейте муку. Натрите кабачок на мелкой терке.
Place the prepared zucchini in a deep container, add sugar and butter. Mix everything thoroughly. Add soda, flour and semolina to the mixture, mix everything.
В глубокую емкость выложите подготовленный кабачок, добавьте сахар и масло. Все тщательно смешайте. Добавьте к массе соду, муку и манку, все смешайте.
Prepare a baking sheet or pan and line it with parchment. Place the dough into the mold. Preheat the oven to 180˚C and bake for 30-35 minutes. Check readiness with a toothpick.
Подготовьте для запекания противень или форму и застелите пергаментом. Выложите тесто в форму. Разогрейте духовку до 180˚С и выпекайте 30-35 минут. Готовность проверяйте зубочисткой.
Sprinkle the finished dish with powdered sugar before serving.
Готовое блюдо посыпьте перед подачей сахарной пудрой.