Wash the chickens and dry them. Peel the onion and finely chop. Line a baking sheet with foil.
Цыплят обмойте, обсушите. Лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. Застелите противень фольгой.
Salt and pepper the bird, spread mayonnaise and leave for 30 minutes. During this time, boil the buckwheat in salted water until tender. Finely chop the champignons.
Птицу посолите, поперчите, намажьте майонезом и оставьте на 30 минут. За это время отварите гречку в подсоленной воде до готовности. Шампиньоны мелко нарежьте.
Fry the mushrooms in a frying pan with a small amount of sunflower oil for 8-10 minutes, then add finely chopped onions to them, add salt and pepper and fry everything together for another 3-4 minutes. Then turn it off, add buckwheat to the mushrooms and stir.
Обжаривайте грибы на сковороде с небольшим количеством подсолнечного масла в течении 8-10 минут, затем добавьте к ним мелконарезанный лук, посолите, поперчите и обжаривайте все вместе еще 3-4 минуты. Затем выключите, добавьте к грибам гречку и перемешайте.
Stuff the birds with the resulting filling, place them on a baking sheet, and bake for 30 minutes in an oven preheated to 185 ℃.
Нафаршируйте птичек полученной начинкой, выложите их на противень, и запекайте в течение 30 минут в разогретой до 185 ℃ духовке.
Serve stuffed chicken gherkins with fresh herbs and your favorite sauce.
Подавайте фаршированных цыплят корнишонов со свежей зеленью и любимым соусом.