Wash the radishes, trim off the stems and cut into strips. Wash the greens and chop finely.
Помойте редис, обрежьте хвостики и нарежьте соломкой. Зелень помойте и мелко нарежьте.
Heat the cream in a saucepan and dissolve the gelatin in it. Place the cottage cheese in a deep plate and mash with a fork. Add radishes, herbs, lemon juice, salt and spices to the cottage cheese. Pour gelatin into it and mix everything.
Подогрейте сливки в сотейнике и растворите в них желатин. Выложите творог в глубокую тарелку и разомните вилкой. Добавьте к творогу редис, зелень, лимонный сок, соль и специи. Влейте туда желатин и все перемешайте.
Line the pan with a food pan, place the curd mixture there and distribute it evenly. Place the appetizer in the refrigerator to set for 4 hours. The dish is ready.
Застелите форму пищевой формой, выложите туда творожную массу и равномерно ее распределите. Отправьте закуску с холодильник для застывания на 4 часа. Блюдо готово.
Serve the finished dish by cutting into slices and garnishing with fresh vegetables and sesame seeds.
Подавайте готовое блюдо нарезав на ломтики, и украсив свежими овощами и кунжутом.