Grate the halva. Grease a baking dish with oil.
Натрите халву. Смажьте маслом форму для запекания.
Beat eggs with sugar until fluffy foam forms, add butter in small portions, continuing to beat. Then add cocoa, halva, sour cream and mix gently.
Взбейте яйца с сахаром до образования пышной пены, добавляйте небольшими порциями сливочное масло, продолжая взбивать. Затем добавьте какао, халву, сметану и аккуратно перемешайте.
Add flour, baking powder, and stir until smooth. Place the finished dough into the mold and smooth it out. Preheat the oven to 160℃. Bake the cake in the oven until done, about 30-40 minutes.
Всыпьте муку, разрыхлитель, и размешайте до однородной массы. Готовое тесто переложите в форму и разровняйте. Разогрейте духовку до 160 ℃. Выпекайте кекс в духовке до готовности примерно 30-40 минут.
Drizzle the cupcake with hot chocolate or sprinkle with powdered sugar.
Полейте кекс горячим шоколадом или посыпьте сахарной пудрой.