Sift the flour. Cut the meat and lard into small pieces.
Просейте муку. Нарежьте мясо и сало на небольшие кусочки.
In a deep bowl, mix flour, water and salt. Knead the elastic dough and leave on the table for 1 hour. Meanwhile, grind the meat, lard and onions in a meat grinder, add spices and mix the resulting minced meat thoroughly.
В глубокой миске смешайте муку, воду и соль. Замесите эластичное тесто и оставьте на столе на 1 час. Тем временем перекрутите мясо, сало и лук в мясорубке, добавьте специи и тщательно перемешайте полученный фарш.
Divide the dough into several parts. Roll out each piece, put the filling inside and pinch the edges. Fry the pasties over medium heat in a large amount of oil on both sides.
Разделите тесто на несколько частей. Раскатывайте каждую часть, кладите внутрь начинку и защипывайте края. Обжаривайте чебуреки на среднем огне в большом количестве масла с двух сторон.
Serve the pasties hot, prepare matsoni sauce with crushed coriander, a pinch of cumin, finely chopped cilantro, salt and pepper to taste.
Подавайте чебуреки горячими, приготовьте к ним соус из мацони с толченым кориандром, щепоткой кумина, мелконарезанной кинзой, солью и перцем по вкусу.