Carefully sort and wash the berries.
Аккуратно переберите и промойте ягоды.
Pour semolina and soda into a bowl, stir. Separately, add eggs and kefir to a deep bowl. Beat the mixture until smooth, gradually adding semolina and soda.
В миску высыпьте манку и соду, перемешайте. Отдельно в глубокую миску добавьте яйца и кефир. Взбейте смесь до однородной смеси, постепенно добавляя манку с содой.
Add sugar to the mixture and mix thoroughly. Prepare a baking pan and line it with parchment. Add berries to the dough and stir. Pour the dough into the prepared form and place in an oven preheated to 180-200 ℃. Bake for about 1 hour.
Добавьте к смеси сахар и тщательно перемешайте. Подготовьте форму для выпечки и застелите ее пергаментом. В тесто добавьте ягоды и перемешайте. В подготовленную форму вылейте тесто и ставьте в заранее разогретую до 180-200 ℃ духовку. Выпекайте около 1 часа.
Let the manna cool and sprinkle with powdered sugar.
Дайте маннику остыть и посыпьте сахарной пудрой.