Sift the flour through a sieve. Rinse the berries and get rid of excess leaves and twigs.
Просейте муку через сито. Ягоды промойте и избавьтесь от лишних листиков и веточек.
Mix semolina and kefir in a bowl and let stand for 30-50 minutes. In a separate bowl, mix sugar, eggs, and vanilla sugar with a blender. Then add baking powder. Pour in the melted butter and carefully add the flour. Mix everything well. Add semolina mixed with kefir to the mixture. And beat the whole mixture with a mixer.
Смешайте в миске манку и кефир и дайте постоять 30-50 минут. В отдельной миске перемешайте сахар, яйца, а также ванильный сахар блендером. После добавьте разрыхлитель. Влейте растопленное сливочное масло и аккуратно добавляйте муку. Хорошенько все перемешайте. Добавьте к смеси манку, смешанную с кефиром. И всю смесь взбейте миксером.
Place the berries in a sieve and sprinkle with a little flour. Pour them into the dough. Line a baking pan with parchment and pour the prepared dough into it. Preheat the oven to 180 ℃ in advance and place the pan with the dough there, bake for about 60-70 minutes.
Ягоды положите в сито и немного присыпьте мукой. Пересыпьте их в тесто. Форму для запекания застелите пергаментом и перелейте туда подготовленное тесто. Заранее разогрейте духовку до 180 ℃ и поставьте туда форму с тестом, выпекайте около 60-70 минут.
Sprinkle the finished manna with blueberries with powdered sugar.
Готовый манник с голубикой посыпьте сахарной пудрой.