Rinse the leaves and tomatoes under running water. Chop the tomatoes coarsely and finely chop the leaves. Peel the potatoes, carrots and garlic.
Промойте листья и помидоры проточной водой. Помидоры крупно нарежьте, а листья мелко нашинкуйте. Почистите картофель, морковь и чеснок.
Place finely chopped garlic in a preheated frying pan with a small amount of oil and fry over low heat. Then add tomatoes to it, add salt and simmer for 10 minutes, stirring occasionally with a spatula.
На разогретую сковороду с небольшим количеством масла выложите мелконарезанный чеснок и обжаривайте на небольшом огне. Затем добавьте к нему томаты, посолите и томите 10 минут, периодически помешивая лопаткой.
Boil water in a saucepan, add tops, potatoes, carrots, salt and cook for about 10 minutes. Once the time is up, add the spaghetti to the soup and cook until tender, about 12 minutes. You can take the carrots out of the pan, they were only needed for flavor.
Вскипятите в кастрюле воду, добавьте ботву, картофель, морковь, посолите и варите приблизительно 10 минут. По истечению времени добавьте в суп спагетти и варите до готовности примерно 12 минут. Можете достать из кастрюли морковь, она была нужна только для аромата.
If you want to make the dish more tender, remove the potatoes and mash them with a fork. Add the cooled roast to the soup, stir and let it brew for a few minutes. The dish is ready.
Если вы хотите сделать блюдо нежнее, достаньте картофель и разомните его вилкой. Остывшую зажарку добавляем в суп, перемешиваем и даем настояться несколько минут. Блюдо готово.
Serve the finished dish with grated cheese, black pepper and fresh parsley.
Подавайте готовое блюдо с тертым сыром, черным перцем и свежей петрушкой.