Wash the beets. Peel the carrots and apples.
Помойте свеклу. Почистите морковь и яблоки.
Cook the beets until half cooked. Let the beets cool, peel and grate on a coarse grater. Also grate the apples and carrots on a coarse grater.
Сварите свеклу до полуготовности. Дайте свекле остыть, почистите и натрите на крупной терке. Яблоки и морковь также натрите на крупной терке.
Place the prepared vegetables and apples in a saucepan and add oil, water and salt. Don't forget to mix everything well. Place the pan on the stove and bring to a boil, stirring occasionally. Simmer the mixture over low heat for 10-15 minutes.
Подготовленные овощи и яблоки поместите в кастрюлю и добавьте туда масло, воду и соль. Не забудьте все хорошо перемешать. Поставьте кастрюлю на плиту, доведите до кипения, периодически помешивая. Тушите смесь на маленьком огне 10-15 минут.
Serve the salad in a beautiful bowl.
Подавайте салат в красивой пиале.