Peel the apples and cut into slices. Grease a baking dish with oil.
Яблоки очистите от кожуры и нарежьте дольками. Смажьте форму для выпечки маслом.
In a deep bowl, stir sour cream and soda. In another container, beat eggs with sugar. Combine the egg mass with sour cream and mix. Add flour in small portions. Mix everything thoroughly until smooth.
В глубокой миске размешайте сметану с содой. А в другой емкости взбейте яйца с сахаром. Соедините яичную массу со сметаной и перемешайте. Добавьте муку небольшими порциями. Тщательно все перемешайте до однородной массы.
Pour most of the batter into the prepared pan. Then lay out the chopped apples and add the rest of the dough, smooth it out.
Вылейте большую часть теста в подготовленную форму. Затем выложите нарезанные яблоки и долейте остаток теста, разровняйте.
Preheat oven to 175℃. Place the apple pie in the preheated oven and bake until done, about 30 minutes.
Нагрейте духовку до 175 ℃. Поставьте яблочный пирог в разогретую духовку и выпекайте до готовности примерно 30 минут.
Before serving, slice the pie and garnish with fresh apples.
Перед подачей пирог нарежьте и украсьте свежими яблоками.