Cool the cream well. Wash fresh berries and limes. Prepare a saucepan for soaking, a deep container for whipping cream, molds or bowls for cakes, and a whisk for whipping cream.
Хорошо охладите сливки. Помойте свежие ягоды и лайм. Подготовьте сотейник для пропитки, глубокую емкость для взбивания сливок, формочки или креманки для пирожного, венчик для взбивания сливок.
Place frozen raspberries in a saucepan, pour in white wine and mix with cinnamon, vanilla, orange zest, lime and sugar. Place on low heat for 5-7 minutes.
В сотейник положите замороженную малину, залейте белым вином и смешайте с корицей, ванилью, цедрой апельсина, лаймом и сахаром. Поставьте на медленный огонь на 5-7 минут.
Mash the cream cheese and mix with powdered sugar and red wine. Combine the pre-whipped cream with the cheese and mix thoroughly but gently. Place the finished cream in the refrigerator.
Сливочный сыр разомните и смешайте с сахарной пудрой и красным вином. Предварительно взбитые сливки соедините с сыром и вмешивайте тщательно, но аккуратно. Готовый крем поставьте в холодильник.
Place the ingredients in the molds in layers: raspberries, grated white chocolate, cookies, cream. The top layer should be cream.
Выкладывайте ингредиенты в формочки слоями: малина, тертый белый шоколад, печенье, крем. Верхним слоем должен быть крем.
Sprinkle tiramisu with grated chocolate and garnish with fresh mint.
Посыпьте тирамису тертым шоколадом и украсьте свежей мятой.