Rub the cottage cheese through a sieve. Peel the apples and cut into small slices.
Протрите творог через сито. Яблоки очистите от кожуры и нарежьте на небольшие дольки.
Mix washed raisins with apples. Separate the whites from the yolks and beat the whites until stiff. In a deep bowl, mix the pureed cottage cheese with vanilla, semolina, apples, yolks, raisins and sugar.
Смешайте вымытый изюм с яблоками. Отделите белки от желтков, и взбейте белки до стойкой массы. В глубокой миске смешайте протертый творог с ванилином, манной крупой, яблоками, желтками, изюмом и сахаром.
Add the whipped whites to the resulting mixture and mix. Grease a baking dish with butter and lay out the prepared mass, carefully distribute it over the form. Place in an oven preheated to 170 ℃ for 20 minutes. Dessert is ready.
Добавьте в полученную массу взбитые белки и перемешайте. Смажьте форму для запекания сливочным маслом и выложите подготовленную массу, аккуратно распределите ее по форме. Поставьте в разогретую до 170 ℃ духовку на 20 минут. Десерт готов.
Serve the cooled pudding by cutting into portions and garnishing with fresh berries, sesame seeds or coconut flakes.
Подавайте остывший пудинг нарезав на порционные кусочки, и украсив свежими ягодами, кунжутом или кокосовой стружкой.