Sift the flour through a fine sieve. Grease a baking dish with butter or line it with parchment. Wash and slice the peaches.
Муку просейте через мелкое сито. Форму для запекания смажьте маслом или застелите пергаментом. Помойте и нарежьте персики.
In a separate container, mix the pudding and 300 ml of milk. Pour the remaining 20 ml of milk into a saucepan, add sugar, put on fire and bring to a boil. Pour boiling milk into the pudding mixture, stir gently, place on low heat and cook until thick.
В отдельной емкости смешайте пудинг и 300 мл молока. Оставшиеся 20 мл молока вылейте в сотейник, добавьте сахар, поставьте на огонь и доведите до кипения. Кипящее молоко влейте в пудинговую смесь, аккуратно перемешайте, поставьте на маленький огонь и варите до загустения.
Add sour cream to the cooled thickened mass and mix until smooth. Spread the filling onto the dough and place the peaches on top. Place the sour cream in an oven preheated to 170 ℃ and bake for 60 minutes.
В остывшую загустевшую массу добавьте сметану, и смешайте до однородности. Выложите начинку на тесто и сверху разложите персики. Поставьте сметанник в разогретую до 170 ℃ духовку и выпекайте в течение 60 минут.
Prepare the filling by mixing the jelly with peach juice. Pour the finished filling onto the cooled sour cream.
Приготовьте заливку, смешав желе с персиковым соком. Вылейте готовую заливку на остывший сметанник.
Serve sour cream with peaches, sprinkled with almonds.
Подавайте сметанник с персиками, посыпав миндальными лепестками.