Pour boiling water over poppy seeds and leave for 15 minutes. Then drain the water and dry the poppy seeds. Grease a baking dish.
Залейте мак кипятком, оставьте на 15 минут. Затем слейте воду и просушите мак. Смажьте форму для запекания.
Place cottage cheese, cheese, 2 eggs, vanillin, salt and sugar in a deep bowl. Gently mix everything until smooth. Then add semolina, poppy seeds and mix again.
В глубокую миску выложите творог, сыр, 2 яйца, ванилин, соль и сахар. Аккуратно все перемешайте до однородности. Затем добавьте манку, мак и снова перемешайте.
Place the dough in the prepared baking dish. Preheat the oven to 180℃ and bake the muffins for 30 minutes.
Выложите тесто в подготовленную форму для запекания. Разогрейте духовку до 180 ℃ и выпекайте маффины 30 минут.
Dust cooled muffins with powdered sugar or coconut.
Посыпьте остывшие маффины сахарной пудрой или кокосовой стружкой.