Grind the cottage cheese with 1 tbsp. sugar and a pinch of salt. Sift the flour through a fine sieve.
Разотрите творог с 1 ст.л. сахара и щепоткой соли. Просейте муку через мелкое сито.
Mix melted butter with curd mixture. Then add baking powder and flour in small portions. Knead a stiff dough and place it in the refrigerator for at least an hour.
Смешайте растопленное сливочное с творожной смесью. Затем добавьте разрыхлитель, и муку небольшими порциями. Замесите тугое тесто и поставьте его в холодильник минимум на час.
After the time has passed, roll out the dough on a work surface and cut out round circles with a diameter of no more than 10 cm.
По истечению времени раскатайте тесто на рабочей поверхности и вырежьте из него круглые кружочки, диаметром не более 10 см.
Form “ears” by dipping the dough in sugar and folding it in half with the filling inside. Do the same action again. Place cookies, sugar side down, on a baking sheet. Place in an oven preheated to 175 ℃ for 25 minutes. Dessert is ready
Сформируйте «ушки», обмакнув тесто в сахар и свернув пополам начинкой внутрь. Проделайте тоже действие ещё раз. Выложите печенье сахаром вниз на противень. Отправьте в разогретую до 175 ℃ духовку на 25 минут. Десерт готов
Serve the cookies in a dessert plate or saucer. You can decorate the top with nuts.
Подавайте печенье в десертной тарелке или в блюдце. Сверху можете украсить орехами.