Wash and peel the beets.
Помойте и почистите свеклу.
Cut the peeled and washed beets into discs about 6-7 mm thick. Place the chopped beets in a deep container and add spices, salt and oil. Mix everything well.
Почищенную и вымытую свеклу нарежьте шайбами толщиной около 6-7 мм. Нарезанную свеклу переложите в глубокую емкость и добавьте специи, соль и масло. Хорошенько все перемешайте.
Place the beet slices on the grill grate and close it. Move the grill with vegetables to the grill and cook for about 10 minutes, turning constantly so as not to burn. The dish is ready.
Положите ломтики свеклы на решетку гриль и закройте ее. Переместите решетку с овощами на мангал и готовьте около 10 минут постоянно переворачивая, чтобы не подгорели. Блюдо готово.
For extra flavor, top each beet slice with a small slice of feta cheese.
Для более яркого вкуса добавьте на каждый кусочек свеклы небольшой ломтик сыра фета.