Peel the onion, wash and chop. Thaw the herring at room temperature and wash. Peel and cut the carrots.
Очистите лук от шелухи, помойте и нарежьте. Разморозьте сельдь при комнатной температуре и помойте. Морковь почистите и нарежьте.
On a work surface, gut the thawed herring, remove the entrails and head. Rinse the fish with plenty of water.
На рабочей поверхности выпотрошите размороженную сельдь, удалите внутренности и голову. Промойте рыбу большим количеством воды.
Grease the baking sleeve with oil. Place vegetables and fish there, salt and add spices as desired. Preheat the oven to 180 ℃ and place the fish in the sleeve for 20 minutes. The dish is ready.
Смажьте рукав для запекания маслом. Выложите туда овощи и рыбу, посолите и добавьте специи по желанию. Разогрейте духовку до 180 ℃, и отправьте туда рыбу в рукаве на 20 минут. Блюдо готово.
Serve the fish with vegetables, cut into pieces and garnish with fresh herbs on top.
Подавайте рыбу с овощами нарезав на кусочки, и украсив сверху свежей зеленью.