Peel the carrots, garlic, onions and chop finely.
Почистите морковь, чеснок, лук и мелко нарежьте.
Cut the meat into small cubes and the sausage into thin strips. In a preheated frying pan with a small amount of oil, fry the meat over low heat, then add sausage, onions and spices to it.
Нарежьте мясо небольшими кубиками, а колбасу тонкой соломкой. На разогретой сковороде с небольшим количеством масла обжаривайте мясо на небольшом огне, затем добавьте к нему колбасу, лук и специи.
Continue frying for a few minutes, add green beans, canned beans, and carrots. Simmer the mixture for several minutes, stirring occasionally.
Продолжайте обжаривать несколько минут, добавьте стручковую и консервированную фасоль, а также морковь. Томите смесь в течение нескольких минут, периодически помешивая.
Pour in water and add tomato paste with chopped garlic. Simmer for 5-8 minutes. Remove from the stove and transfer the dish to the pots. Place in an oven preheated to 180 ℃ for 15-20 minutes.
Влейте воду и добавьте томатную пасту с измельченным чесноком. Тушите 5-8 минут. Снимите с плиты и переложите блюдо в горшочки. Поставьте в разогретую до 180 ℃ духовку на 15-20 минут.
Serve the dish directly in the pots, garnish with fresh herbs.
Подавайте блюдо прямо в горшочках, украсьте свежей зеленью.