Peel the onion and herbs, wash and finely chop, add to the prepared minced meat. Add salt, pepper, cumin there and mix well. You can also add a little water to make the minced meat more juicy.
Лук и зелень почистите, вымойте и мелко нарубите, добавьте в готовый фарш. Туда же насыпьте соль, перец, зиру и хорошо перемешайте. Можно также добавить немного воды, чтобы фарш получился более сочный.
Divide the dough into equal parts, roll each piece into a thin round cake. Place the filling for pasties on one side of each rolled piece, and cover the other side on top. Seal the edges of the pasty and press down slightly with the tines of a fork. Do the same with all the dough pieces.
Тесто разделите на равные части, каждый кусок раскатайте в тонкую круглую лепешку. Начинку для чебуреков выкладывайте на одну сторону каждого раскатанного куска, другой стороной накрывайте сверху. Скрепите края чебурека и немного придавите зубчиками вилки. Тоже самое проделайте со всеми лепешками теста.
Pour vegetable oil into the multicooker bowl so that the level is approximately 5 cm high. Select the frying mode. Carefully place the pasties one by one into the bowl and fry on both sides until golden brown. Remove the finished pasties using a slotted spoon.
В чашу мультиварки влейте растительное масло так, чтобы по высоте уровень был примерно 5 см. Выберите режим жарки. Аккуратно выкладывайте по очереди чебуреки в чашу и обжаривайте с обеих сторон до появления румяной корочки. Готовые чебуреки достаньте с помощью шумовки.
Chebureks can be served with tomato-garlic sauce and a side dish of fresh vegetables.
К чебурекам можно подать томатно-чесночный соус и гарнир из свежих овощей.