Marinate the elk meat ahead of time. To do this, wash the meat, dry it with a napkin, remove films and fat, and cut into large pieces. In a separate container, mix vinegar with water in a ratio of 1:2. Pour the resulting marinade over the meat and leave in the refrigerator for 2 hours. Peel the onion and cut into half rings.
Замаринуйте лосятину заранее. Для этого мясо вымойте, обсушите салфеткой, удалите пленки и жир, нарежьте крупными кусками. В отдельной емкости смешайте уксус с водой в соотношении 1:2. Полученным маринадом залейте мясо и оставьте в холодильнике на 2 часа. Лук очистите и нарежьте полукольцами.
Marinate the elk meat ahead of time. To do this, wash the meat, dry it with a napkin, remove films and fat, and cut into large pieces. In a separate container, mix vinegar with water in a ratio of 1:2. Pour the resulting marinade over the meat and leave in the refrigerator for 2 hours. Peel the onion and cut into half rings.
Замаринуйте лосятину заранее. Для этого мясо вымойте, обсушите салфеткой, удалите пленки и жир, нарежьте крупными кусками. В отдельной емкости смешайте уксус с водой в соотношении 1:2. Полученным маринадом залейте мясо и оставьте в холодильнике на 2 часа. Лук очистите и нарежьте полукольцами.
Close the multicooker lid, select the stewing mode and set the cooking time to 2 hours. If the pieces of elk meat are large, the cooking time needs to be increased. After completing the regime, do not immediately remove the meat from the bowl, but leave it in the broth for a while.
Закройте крышку мультиварки, выберите режим тушения и выставьте время приготовления 2 часа. Если куски лосятины получились крупными, время приготовления нужно увеличить. После завершения режима не вынимайте мясо сразу из чаши, а оставьте его в бульоне на некоторое время.
Divide the stewed elk on a bed of onions into plates. Serve the meat with berry sauce and your favorite side dish. Top with finely chopped herbs or lingonberries.
Тушеную лосятину на подушке из лука разложите по тарелкам. Подайте к мясу ягодный соус и любимый гарнир. Сверху украсьте мелко нарезанной зеленью или ягодами брусники.