Thoroughly rinse and dry the tomatoes, lemon and arugula. Cut the lemon in half and squeeze the juice from one half.
Тщательно промойте и просушите помидоры, лимон и руколу. Лимон разрежьте пополам и из одной половины выжмите сок.
Boil the seafood cocktail in salted boiling water for 5-7 minutes. Then drain the seafood in a colander and rinse under cold running water.
В подсоленной кипящей воде отваривайте морской коктейль на протяжении 5-7 минут. Затем морепродукты откиньте на дуршлаг и промойте под холодной проточной водой.
Cut the arugula leaves into small strips and the tomatoes into cubes. Then place the vegetables and cooked seafood in a large bowl. Season the salad with olive oil, add lemon juice, salt and pepper to taste, mix everything thoroughly.
Листья руколы нарежьте небольшими полосками, а помидоры – кубиками. Затем овощи и отваренные морепродукты поместите в большую миску. Салат заправьте оливковым маслом, впрысните лимонный сок, по вкусу посолите и поперчите, всё тщательно перемешайте.
Serve the salad with white wine or, if you are against alcohol, with freshly squeezed juice.
Салат подавайте с белым вином или, если вы против алкоголя, со свежевыжатым фрешем.