Grate the cheese on a coarse grater. Wash the champignons, cut into small pieces and add salt.
Сыр натрите на крупной терке. Шампиньоны вымойте, нарежьте маленькими кусочками, посолите.
In a deep bowl, beat the egg with water. Salt and add oil. Mix. Add flour, knead the dough. Set aside.
В глубокой миске взбейте яйцо с водой. Посолите, добавьте масло. Смешайте. Всыпьте муку, замесите тесто. Отставьте в сторону.
In a plate, mix mushrooms with grated cheese. Mix well.
В тарелочке смешайте грибы с натертым сыром. Хорошо перемешайте.
Divide the dough into 5-6 parts. Roll each piece into a circle with a rolling pin. Place the filling on one half and cover with the other. Press the edges of the cheburek with a fork.
Разделите тесто на 5-6 частей. Раскатайте каждую часть скалкой в форме круга. На одну половину выложите начинку, закройте второй. Вилкой прижмите края чебурека.
Heat a frying pan, pour in oil. Fry the pasties for 2-3 minutes on both sides.
Разогрейте сковороду, влейте масло. Обжаривайте чебуреки по 2-3 минуты с обеих сторон.
Serve the pasties hot. Prepare a fresh vegetable salad for the pasties.
Подавайте чебуреки горячими. К чебурекам приготовьте свежий овощной салат.