Wash the meat and peel the vegetables. Cut into medium pieces. Rinse the pig intestines. Onions and carrots can also be pre-fried in a frying pan.
Вымойте мясо и очистите овощи. Нарежьте на средние куски. Промойте свиные кишки. Лук с морковью можно также предварительно обжарить на сковороде.
Grind the pork, lard, onions and carrots in a meat grinder. Pour in cold water and mix the minced meat well. Add mustard powder and milk powder. Season with salt and pepper. Stir until smooth.
Прокрутите в мясорубке свинину, сало, лук и морковь. Влейте холодную воду, хорошо вымешайте фарш. Добавьте горчичный порошок и сухое молоко. Посолите и поперчите. Мешайте до однородности.
Place the intestines on the sausage attachment and stuff them with mince by hand or using a meat grinder. Roll the intestines to form the desired size sausages. Make sure the filling is evenly filled.
Наденьте кишки на насадку для колбасы и начините их фаршем вручную или с помощью мясорубки. Скручивайте кишки, чтобы сформировать колбаски нужного размера. Следите за равномерным наполнением начинки.
Place the finished semi-finished products on the grill or grill and fry for 25 minutes. You can also simply freeze the preparations.
Готовые полуфабрикаты выложите на гриль или мангал и жарьте в течение 25 минут. Также заготовки можно просто заморозить.
Serve sausages with spicy tomato sauce, fresh chopped vegetables and herbs.
Подайте колбаски с острым томатным соусом, свежей овощной нарезкой и зеленью.