Cut the prepared and pre-soaked roe deer meat into small pieces. Wash the vegetables. Peel the onion and cut into half rings. Cut the tomatoes into large slices. There is no need to peel the zucchini; cut it into large cubes. Cut the pepper in half, clean the seeds from the inside and cut the pulp into 2 cm strips. Chop the greens.
Подготовленное и предварительно вымоченное мясо косули нарежьте небольшими кусками. Овощи помойте. Лук очистите, нарежьте полукольцами. Помидоры нарежьте крупными дольками. Цукини чистить не нужно, нарежьте его большими кубиками. Перец разрежьте пополам, вычистите семена изнутри и нарежьте мякоть полосками по 2 см. Зелень измельчите.
Heat vegetable oil in a frying pan, add pieces of meat, add salt and fry the meat evenly on all sides and cook until half cooked.
Разогрейте в сковороде растительное масло, выложите куски мяса, посолите и равномерно обжарьте мясо со всех сторон и доведите до полуготовности.
Place the fried meat in a saucepan, sprinkle it with seasoning, top with tomatoes and onions, a layer of peppers and zucchini.
В кастрюлю переложите обжаренное мясо, посыпьте его приправой, сверху положите помидоры и лук, слой перца и кабачки.
Press the vegetables with your hand so that they release the juice slightly. Add broth or a little hot water, cover and simmer on the stove for 30 minutes. 5 minutes before cooking, sprinkle with parsley.
Надавите на овощи рукой, чтобы они слегка пустили сок. Добавьте бульон или немного горячей воды, накройте и поставьте тушиться на плите в течение 30 минут. За 5 минут до готовности посыпьте петрушкой.
The sauté can be served as an independent dish, or you can additionally add a side dish to it in the form of rice.
Соте можно подавать как самостоятельное блюдо, а можно дополнительно сделать к нему гарнир в виде риса.