Wash the vegetables thoroughly and peel the skins if necessary. Chop the tomato, eggplant and zucchini. Then remove the seeds from the sweet pepper and cut it into half rings. Grate the carrots, peel the onions and chop them. Also peel the garlic and chop it.
Тщательно помойте овощи и очистите от шкурки по необходимости. Нарежьте томат, баклажаны и кабачки. После чего очистите сладкий перец от семечек и нарежьте его полукольцами. Морковь натрите на терке, а лук очистите от шелухи и измельчите. Также очистите чеснок от шелухи и измельчите.
Place the pre-prepared vegetables on a baking sheet or in a baking dish, before doing this, grease it well with vegetable oil, then sprinkle with salt, pepper and chopped garlic. Place the vegetables in a preheated oven for 15 minutes at 200°C. After the time has passed, reduce to 160 °C and cover the top of the baking sheet with foil and cook for about another 25-30 minutes.
Заранее подготовленные овощи выложите на противень или в форму для запекания, перед этим хорошо его смажьте растительным маслом, после чего посыпьте солью, перцем и измельченным чесноком. Отправьте овощи в разогретую духовку на 15 минут при 200 °С. По истечении времени убавьте до 160 °С и накройте сверху противень фольгой и готовьте еще примерно 25-30 минут.
Sprinkle the sauté lightly with fresh chopped herbs or green onions.
Слегка присыпьте соте свежей рубленой зеленью или зеленым луком.