Wash greens and vegetables. Place the basil in cold water to prevent it from wilting. Cut the tomatoes in half, peel the onions and cut into half rings. Drain the oil or brine from the sea cocktail. Cut the lemon in half.
Вымойте зелень и овощи. Базилик положите в холодную воду, чтобы не завял. Помидоры разрежьте пополам, а лук очистите от шелухи и нарежьте полукольцами. Из морского коктейля слейте масло или рассол. Лимон разрежьте пополам.
Place arugula, lettuce, cherry tomatoes, onion half rings and seafood one by one on a large plate. Season with salt and pepper to taste, squeeze the juice from half a lemon, season the salad with olive oil and pour balsamic dressing over it. Add basil leaves and sprinkle pine nuts on top.
На большую тарелку поочередно выкладывайте руколу, латук, помидоры черри, полукольца лука и морепродукты. По вкусу посолите и поперчите, выдавите из половинки лимона сок, заправьте салат оливковым маслом и полейте его соусом бальзамик. Добавьте листочки базилика, а сверху посыпьте блюдо кедровыми орехами.
Serve the salad immediately after preparation with semi-dry white wine or champagne.
Подавайте салат сразу после приготовления с белым полусухим вином или шампанским.