Preheat the oven to 180°C. Wash vegetables and mushrooms. Cut off the ends of the zucchini, divide in half and remove the core with a spoon. Peel the onion and finely chop the mushrooms into slices, and the tomato into cubes. Coarsely grate the cheese. The zucchini core can also be added to the filling.
Прогрейте духовку до 180 °C. Помойте овощи и грибы. У кабачков срежьте концы, разделите пополам и достаньте сердцевину с помощью ложки. Лук очистите и мелко нарежьте, грибы — пластинами, а помидор — кубиком. Крупно натрите сыр.Сердцевину у кабачков можно также добавить в начинку.
Line a baking sheet with parchment paper and place the squash halves flat side down. Brush the tops with vegetable oil and place in the oven for 20 minutes.
Застелите противень пергаментной бумагой и выложите кабачковые половинки плоской стороной вниз. Смажьте верхушки растительным маслом и поставьте в духовку на 20 минут.
At this time, fry the mushrooms and onions in vegetable oil for 6 minutes. Add the mixture to the minced meat, add salt, pepper and stir. Mix chopped tomato with mayonnaise.
В это время обжарьте грибы с луком на растительном масле в течение 6 минут. Отправьте смесь к фаршу, посолите, поперчите и перемешайте. Смешайте нарезанный помидор с майонезом.
Place the minced meat with mushrooms and onions into the baked zucchini, then the tomatoes and bake for 25 minutes. 10 minutes before cooking, sprinkle the dish with cheese and return to the oven.
В запеченные кабачки выложите фарш с грибами и луком, затем помидоры и отправьте запекаться на 25 минут. За 10 минут до готовности посыпьте блюдо сыром и верните в духовку.
Sprinkle the browned boats with fresh herbs. Decorate the sails using toothpicks and thinly sliced cucumber.
Посыпьте румяные лодочки свежей зеленью. Оформите паруса с помощью зубочисток и тонко нарезанных ломтиков огурца.