Peel the onion and garlic, chop the onion, and cut the garlic into 2 parts. Thaw the mussels in lukewarm water for 15 minutes. Wash the tomatoes and cut into small cubes. Chop the parsley.
Лук и чеснок очистите, лук измельчите, а чеснок разрежьте на 2 части. Мидии разморозьте в чуть теплой воде в течение 15 минут. Томаты вымойте и нарежьте небольшими кубиками. Нарубите петрушку.
In a preheated frying pan greased with olive oil, fry the onion and garlic until golden brown. Then add tomatoes, chopped parsley, and tomato paste to add thickness.
В разогретой и смазанной оливковым маслом сковороде обжарьте лук и чеснок до золотистого оттенка. Затем к ним добавьте помидоры, рубленую петрушку, томатную пасту для придания густоты.
While the mussels are stewing, boil the pasta. To do this, place the pasta in salted boiling water and cook for several minutes over medium heat until al dente. Then transfer the pasta to a colander and rinse with cool water to prevent sticking. Then mix the pasta with the stewed mussels and leave to soak for a few minutes.
Пока мидии тушатся, отварите макароны. Для этого в подсоленную кипящую воду опустите пасту и варите несколько минут на среднем огне до состояния аль денте. Затем макароны переложите в дуршлаг и ополосните прохладной водой, чтобы не слиплись. Потом смешайте пасту с тушеными мидиями и оставьте на несколько минут пропитаться.
Serve pasta with mussels, sprinkled with herbs.
Подавайте пасту с мидиями, посыпав зеленью.