Peel and rinse the mushrooms thoroughly. Wash the potatoes thoroughly without peeling them. If you have large potatoes and mushrooms, cut them into smaller pieces, like for a shish kebab. Then place in separate bowls to marinate.
Очистите и тщательно промойте грибы. Картофель, не счищая кожуры, так же тщательно промойте. Если у вас крупные картофель и грибы, нарежьте их кусками поменьше, как на шашлык. Затем поместите в разные миски для маринования.
Prepare a marinade for mushrooms and potatoes by mixing mayonnaise, soy sauce, vinegar and herbs. Add the marinade to the bowls with the mushrooms and potatoes and mix well. Leave them to marinate for 3 hours.
Приготовьте маринад для грибов и картофеля, смешав майонез, соевый соус, уксус и пряные травы. Добавьте маринад в миски с грибами и картофелем, хорошо перемешайте. Оставьте их мариноваться на 3 часа.
Light a fire in the grill.
Разведите огонь в мангале.
When the coals are ready, place the marinated barbecue products on the skewers one at a time: first potatoes, then mushrooms, then potatoes again. Place the skewers on the grill and periodically, turning the skewers, fry the kebab for about 15 minutes until cooked.
Когда угли будут готовы, насадите маринованные продукты для шашлыка на шампуры через один: сначала картошку, затем грибы, потом опять картофелину. Установите шампуры на мангал и периодически, поворачивая шампуры, жарьте шашлык примерно 15 минут до готовности.
Place the resulting aromatic kebab on a beautiful plate and garnish with sprigs of dill and parsley. Bon appetit.
Уложите получившийся ароматный шашлык на красивую тарелку и украсьте веточками укропа и петрушки. Приятного аппетита.