Wash the ingredients. Cut all vegetables except cauliflower into large cubes. Divide the cauliflower into florets and boil until half cooked. Finely chop the cilantro and garlic.
Помойте ингредиенты. Все овощи, кроме цветной капусты, нарежьте крупными кубиками. Цветную капусту разделите на соцветия, отварите до полуготовности. Кинзу и чеснок мелко порубите.
In a hot frying pan with oil, fry eggplants, zucchini, cauliflower, bell peppers, onions, celery and tomatoes separately from each other until tender. Don’t forget to salt and pepper each vegetable to taste at the end of frying.
На раскаленной с маслом сковороде обжарьте отдельно друг от друга и до готовности баклажаны, цукини, цветную капусту, болгарский перец, лук, сельдерей и помидоры. Каждый овощ не забывайте солить и перчить по вкусу в конце обжаривания.
When all the ingredients are ready, combine them with each other, add the garlic and cilantro and mix gently.
По готовности всех ингредиентов соедините их друг с другом, добавьте чеснок с кинзой и аккуратно перемешайте.
Serve the sautéed vegetables with a wheat tortilla and garnish with a sprig of basil.
Подайте овощное соте с пшеничной лепешкой и украсьте веточкой базилика.