Rinse the berries well in running water, pit the cherries, it is best to place them in a sieve to allow the juice to drain. Sift the flour. Also melt the butter in a small bowl.
Хорошо промойте ягоды в проточной воде, вишню очистите от косточки, лучше всего положите ее в сито, чтобы стекал сок. Просейте муку. Также растопите сливочное масло в небольшой миске.
Break the eggs into a deep bowl and add sugar, then mix everything thoroughly with a mixer for about 5 minutes. Then add sour cream, butter, flour and soda to the sugar and chicken eggs, mix everything thoroughly for about 5 minutes until smooth.
В глубокую миску разбейте куриные яйца и добавьте сахар, после чего тщательно все перемешайте миксером примерно 5 минут. После чего добавьте к сахару с куриными яйцами сметану, сливочное масло, муку и соду, тщательно все перемешивайте около 5 минут до однородности.
First grease the baking pan with butter and lightly sprinkle with flour, then pour the resulting dough into it. Then spread the berries evenly, then put the sour cream pie in the oven for 50 minutes at 180 ° C, to check the readiness of the pie, pierce it with a wooden stick and if it is dry, then it is ready, but if there is dough left on it, then bake for another 15-20 minutes at the same temperature
Форму для выпекания предварительно смажьте сливочным маслом и слегка посыпьте мукой, затем вылейте полученное тесто в нее. После чего выложите равномерно ягоды, далее отправьте пирог на сметане в духовку на 50 минут при 180 °С, чтобы проверить готовность пирога проколите его, деревянной палочкой и если она сухая, то он готов, если же на ней останется тесто, то выпекайте еще 15-20 минут при такой же температуре
Sprinkle the pie with powdered sugar.
Присыпьте пирог сахарной пудрой.