Place chicken eggs, sugar, salt and butter in a small bowl and mix everything thoroughly. Let the dough sit for 5 minutes.
Куриные яйца, сахар, соль и сливочное масло отправьте в небольшую миску и тщательно все перемешайте. Дайте тесту настояться 5 минут.
Pour fresh milk over semolina, mix thoroughly and leave everything to swell for about 1 hour, after which add the previously prepared mixture along with baking powder to the cereal, mix everything well.
Манную крупу залейте свежим молоком тщательно перемешайте и оставьте все набухать около 1 часа, после чего ранее подготовленную смесь вместе с разрыхлителем добавьте к крупе, хорошо все перемешайте.
Then pour the resulting mixture into a baking dish; if the mold is metal, first cover its surface with parchment paper or grease it with vegetable oil. Place in the oven for 1 hour at 180°C. Once ready, let the manna cool for about 5 minutes, then sprinkle with powdered sugar.
Затем полученную смесь залейте в форму для выпечки, если же форма металлическая, предварительно застелите ее поверхность пергаментной бумагой или смажьте растительным маслом. Отправьте в духовку на 1 час при 180 °С. По мере готовности дайте маннику остыть около 5 минут, потом посыпьте сахарной пудрой.
Serve manna with condensed milk or your favorite jam, and you can also use toppings or syrups.
Подавайте манник со сгущенкой или любимым вареньем, а также можно использовать топинги или сиропы.