Rinse the mushrooms under water. First peel the garlic, onions and carrots and cut them into small cubes. Pour sour cream with water in equal quantities.
Промойте грибы под водой. Чеснок, лук и морковь предварительно очистите и нарежьте на мелкие кубики. Сметану залейте водой в равных количествах.
Cut off the cap of the washed mushrooms, cut the remaining part.
Отрежьте шляпку у промытых грибов, порежьте оставшуюся часть.
Place butter on the bottom of the multicooker. Add chopped onions, carrots and garlic to the slow cooker, then add mushrooms. Stir.
Положите на дно мультиварки сливочное масло. Засыпьте в мультиварку нарезанные лук, морковь и чеснок, а затем добавьте грибы. Перемешайте.
Add seasoning and salt, then stir. Pour the sour cream mixture over the entire mixture.
Добавьте приправу и посолите, затем перемешайте. Залейте сметанной смесью все получившееся.
Set the multicooker to the “Stew” or “Vegetables” mode. After the cooking signal, leave the resulting dish for 10 minutes.
Поставьте мультиварку на режим «Тушение» или «Овощи». После сигнала о приготовлении оставьте получившееся блюдо на 10 минут.
Distribute a serving of oyster mushrooms evenly across a plate and garnish with fresh herbs and sesame seeds for a slightly nutty flavor. If desired, add a side dish such as potatoes.
Равномерно распределите порцию вешенок по тарелке, украсьте свежей зеленью и кунжутом для придания слегка орехового вкуса. По желанию добавьте гарнир, например, картофель.