Wash the vegetables, peel them, and cut them into half rings. Peel and chop the garlic. Wash the pork, dry it with a paper towel and cut it into small cubes, smoked meats into thin strips.
Промойте овощи, очистите их, и нарежьте полукольцами. Чеснок очистите и измельчите. Свинину помойте, просушите бумажным полотенцем и нарежьте на небольшие кубики, копчености - тонкой соломкой.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the smoked meats, add the onion, fry a little, then add the meat, salt and pepper to taste.
В разогретой сковороде с растительным масло обжарьте копчености, добавьте лук, немного обжарьте, затем добавьте мясо, посолите и поперчите по вкусу.
Add carrots, Provençal spices and stir, then add green beans and fry for 2 minutes. Add tomato paste. Stir and simmer for 3 minutes.
Добавьте морковь, прованские специи и перемешайте, затем добавьте стручковую фасоль и обжаривайте в течение 2 минут. Добавьте томатную пасту. Перемешайте и протушите в течение 3 минут.
Lay out the canned beans, pour in the broth, add finely chopped garlic and simmer for 5-7 minutes.
Выложите консервированную фасоль, залейте бульоном, добавьте мелко нарезанный чеснок и тушите в течение 5-7 минут.
Transfer everything into clay pots, cover with lids and place in the oven for 15 minutes at 180 ℃. The dish is ready.
Переложите все в глиняные горшочки, накройте крышками и поставьте в духовку на 15 минут при температуре 180 ℃. Блюдо готово.
In order to give the dish a piquant aroma, rub the inside of the pots with garlic, and serve strong red wine with the finished dish; it will highlight the bright and rich taste of the dish.
Для того чтобы придать блюду пикантный аромат, натрите изнутри горшочки чесноком, а к готовому блюду подавайте крепкое красное вино, оно позволит подчеркнуть яркий и насыщенный вкус блюда.