Clean the roe deer meat from films. Peel the garlic, chop it not very finely.
Очистите мясо косули от пленок. Чеснок очистите, нарежьте не сильно мелко.
Place the spatula on a baking sheet, brush with spices, salt and pepper. Leave to brew for 30-40 minutes.
Выложите лопатку на противень, смажьте специями, солью, перцем. Оставьте настояться на 30-40 минут.
Place the honey in a plate and melt it in a water bath or in the microwave. Add mustard and mix.
В тарелочку выложите мед, растопите на водяной бане или в микроволновой печи. Добавьте горчицу, смешайте.
Place the roe deer in the sleeve, tie one side, and pour honey-mustard sauce through the other. Preheat the oven to 160-180 ºС, bake for 30-40 minutes until done.
Вложите косулю в рукав, одну сторону завяжите, через другую – влейте медово-горчичный соус. Разогрейте духовку до 160-180 ºС, поставьте выпекаться на 30-40 минут до готовности.
Serve the roe deer hot with mashed potatoes, rice or fresh vegetable salad.
Подавайте косулю горячей к картофельному пюре, рису или свежему овощному салату.