Wash the arugula thoroughly, rinse the eggplant and tomatoes. Then cut the eggplants into thick half rings and cut the tomatoes in half.
Тщательно промойте руколу, ополосните баклажан и помидоры. Затем нарежьте баклажаны толстыми полукольцами, а помидоры разрежьте пополам.
Place the eggplants in a heated frying pan with hot oil and fry for 3-5 minutes on each side. When done, transfer them to paper towels to drain the oil. Place the eggplants on a large plate, place the arugula on top, and add the tomatoes.
Баклажаны выложите на разогретую сковороду с раскаленным маслом обжаривайте 3-5 минут на каждую сторону. По мере готовности переложите их на бумажные полотенца, чтобы избавиться от масла. Выложите баклажаны на большую тарелку, сверху уложите руколу, добавьте помидоры.
In a small bowl, combine honey, lemon juice and olive oil. Add some salt. Pour the resulting dressing over the salad and grate Parmesan or other cheese on top.
В небольшой миске смешайте мед, лимонный сок и оливковое масло. Посолите. Полученной заправкой полейте салат, сверху натрите пармезан или другой сыр.
Sprinkle the finished salad with sesame seeds.
Присыпьте готовый салат кунжутом.