Wash vegetables, herbs and mushrooms. Cut the garlic into thin slices, onion into half rings, gherkins and mushrooms into cubes. Cut the meat into portions, removing fat and tendons, then sprinkle salt and spices on all sides. Chop the parsley stems very finely and chop the leaves larger. Rinse the rice, boil until half cooked, remove from heat and cover the pan.
Овощи, зелень и грибы помойте. Чеснок нарежьте тонкими пластинками, лук полукольцами, корнишоны и грибы кубиками. Мясо разрежьте на порционные куски, удаляя жир и сухожилия, затем посыпьте со всех сторон солью и специями. Стебли петрушки нарежьте очень мелко, листья порубите крупнее. Рис промойте, отварите до полуготовности, снимите с огня и укутайте кастрюлю.
In a large frying pan, fry the onion and garlic in olive oil. When the mixture becomes transparent and begins to brown, transfer it to a plate.
В большой сковороде поджарьте лук с чесноком на оливковом масле. Когда масса станет прозрачной и начнет румяниться, переложите ее на тарелку.
Fry the mushrooms for 5 minutes, adding more oil to the pan. Then add the roe deer meat to the mushrooms, turning the pieces, fry them until golden brown.
Обжарьте в течение 5 минут грибы, добавив в сковороду еще масла. Затем положите к грибам мясо косули, поворачивая куски, жарьте их до румяности.
Place parsley stems, fried onions and a knob of butter in the pan. Stir and cook for 2 minutes.
Положите в сковороду стебли петрушки, обжаренный лук и кусочек сливочного масла. Перемешайте и готовьте 2 минуты.
Pour brandy over the dish and set it on fire. Wait until the flame goes out, add sour cream mixed with lemon zest to the pan. Simmer for a few minutes.
Полейте блюдо бренди и подожгите. Подождите, когда пламя погаснет, добавьте в сковороду сметану, смешанную с цедрой лимона. Потушите несколько минут.
Place a mound of rice in the center of the plate and place the meat stew with mushrooms around it.
В центр тарелки выложите рис горкой, вокруг положите мясное рагу с грибами.