Peel and cut the onion into half rings. Bring the water to a boil.
Очистите и нарежьте лук полукольцами. Доведите воду до кипения.
Pour fish broth into the multicooker bowl and pour boiling water over it. Start the “Soup” program for 30 minutes. Once the powder has dissolved, add the miso paste.
В чашу мультиварки всыпьте рыбный бульон и залейте кипятком. Заведите программу «Суп» на 30 минут. Когда порошок растворится, добавьте мисо-пасту.
When the broth boils, add seaweed and tofu. Add onions and sesame seeds to the almost finished soup and cook until the end of the program. At the end of cooking, add soy sauce to taste.
Когда бульон закипит, отправьте к нему водоросли и тофу. Добавьте лук и кунжут к почти готовому супу и варите до окончания программы. В конце приготовления влейте соевый соус по вкусу.
Serve miso soup immediately after cooking. Add pickled mushrooms to it and garnish with fresh herbs.
Подайте мисо-суп сразу после приготовления. Добавьте к нему маринованные грибы и украсьте свежей зеленью.