Soak the roe deer meat for 15 hours in cold water acidified with vinegar. Before cooking, rinse it well again, dry it and cut it into portions with a bone. Wash the vegetables. Peel the onions and carrots. Cut the onion into half rings and the carrots into cubes. Cut the pepper in half, remove the seeds from the inside and cut into wide strips. Cut the tomatoes into large slices, chop the garlic also large. Peel the potatoes, cut in half.
Мясо косули замочите на 15 часов в холодной воде, подкисленной уксусом. Перед готовкой его еще раз хорошо промойте, обсушите и разделайте на порционные кусочки с косточкой. Овощи помойте. Лук и морковь очистите. Нарежьте лук полукольцами, а морковь брусочками. Перец разрежьте на половину, удалите семена изнутри и порежьте широкой соломкой. Томаты нарежьте крупными дольками, чеснок порежьте тоже крупно. Картофель очистите, разрежьте пополам.
Place the cauldron on fire, pour vegetable oil into it, wait until it gets hot and add the meat. Stir fry. When the meat is browned, add the onions and carrots and let them fry. Stir so it doesn't burn.
Казан поставьте не огонь, налейте в него растительное масло, подождите, пока раскалится и положите мясо. Обжаривайте перемешивая. Когда мясо подрумянится, добавьте лук с морковью и дайте поджариться. Мешайте, чтоб не подгорело.
Place sweet bell pepper, adjika, salt, spices in a cauldron, stir and cook for 3-5 minutes.
Положите в казан сладкий болгарский перец, аджику, соль, специи, перемешайте и готовьте 3-5 минут.
Place a layer of tomatoes, chopped garlic, potatoes, add water and simmer for 60 minutes, covering the cauldron with a lid. Check the potatoes for doneness by piercing them with a knife. If it is soft, then the dish is ready.
Выложите слой томатов, рубленый чеснок, заем картофель, влейте воду и тушите 60 минут, накрыв казан крышкой. Проверьте готовность картофеля, проколов ножом. Если он мягкий, значит блюдо готово.
Place the potatoes in a circle on a large dish, and the meat and vegetables in the center and sprinkle everything with green onions and parsley.
На большое блюдо выложите по кругу картофель, а по центру мясо с овощами и все посыпьте зеленым луком и петрушкой.