Cool the eggs as needed, then separate them into yolks and whites. Then beat the whites separately until they form a slight foam, as the foam develops, add gelatin and pour in all 40 ml of warm water, set the mixture aside for 1-2 minutes.
Охладите куриные яйца по необходимости, после чего разделите их на желтки и белки. Затем отдельно взбейте белки до небольшой пенки, по мере проявления пенки добавьте желатин и залейте все 40 мл теплой воды, отложите смесь на 1-2 минуты.
Add another 40 ml of water to the resulting mixture and mix thoroughly. Add the egg whites and vanilla, mix everything, beat the contents for about 2-3 minutes, then lightly add gelatin and mix until smooth.
В полученную смесь добавьте еще 40 мл воды и тщательно перемешайте. Добавьте белки и ваниль, все перемешайте, взбивайте содержимое около 2-3 минут, затем слегка добавляйте желатина и перемешивайте до однородности.
When ready, add vanillin and beat for 1 minute, then pour the resulting mass into the mold and refrigerate for 2 hours.
По мере готовности добавьте ванилин и взбивайте 1 минуту, после чего полученную массу влейте в форму и отправьте в холодильник на 2 часа.
Sprinkle with coconut flakes to make the marshmallows look more colorful and appetizing.
Посыпьте кокосовой стружкой, так маршмеллоу будет выглядеть более красочно и аппетитно.