If you have grainy cottage cheese, then puree it with a blender with 2 tbsp. sour cream. Add semolina, sugar, vanilla sugar, lemon zest, then mix with gentle movements with egg whites beaten until stiff. Place in the refrigerator to allow the semolina to swell. Soften the butter.
Если у вас зернистый творог, то пробейте его блендером с 2 ст.л. сметаны. Добавьте манную крупу, сахар, ванильный сахар, цедру лимона, затем смешайте аккуратными движениями с взбитыми до устойчивости яичными белками. Уберите в холодильник для набухания манной крупы. Размягчите масло.
Whisk the softened butter, sour cream, salt, sugar, egg and vanilla sugar, then gradually add the sifted flour with baking powder. Knead the dough until it stops sticking to your hands.
Взбейте венчиком размягченное сливочное масло, сметану, соль, сахар, яйцо и ванильный сахар, затем постепенно добавляйте просеянную муку с разрыхлителем. Вымешивайте тесто до тех пор, пока оно не перестанет прилипать к рукам.
On a table sprinkled with flour, roll out the dough thinly and cut out circles using a special round shape.
На присыпанном мукой столе тонко раскатайте тесто, специальной круглой формой вырежьте кружочки.
Place the pre-chilled curd filling on half of each circle, place a few currants on top, cover the filling with the other half of the circle and pinch the edges.
На половину каждого круга выложите заранее охлажденную творожную начинку, сверху уложите несколько ягод смородины, накройте начинку второй половиной круга и защипните края.
Place the juices on a parchment-lined baking sheet with a small distance from each other, as they will increase in size during baking. Grease each juicer with the remaining yolk and place in the oven for 20 minutes at 180 ℃. When serving, sprinkle with powdered sugar.
На застеленный пергаментом противень переложите сочники с небольшим расстоянием друг от друга, так как при выпекании они увеличатся размере. Каждый сочник смажьте оставшимся желтком и отправьте в духовку на 20 минут при температуре 180 ℃. При подаче посыпьте сахарной пудрой.
When serving, sprinkle the juices with powdered sugar.
При подаче посыпьте сочники сахарной пудрой.