Pour flour into a deep container, add vegetable oil, a pinch of salt and slowly pour in warm water. After adding water to the container, knead the dough until soft. Cover the resulting ball with cling film or a towel and leave in a warm place for 30 minutes. Wash the vegetables and champignons, finely chop the onions and mushrooms, grate the carrots and zucchini on a coarse grater.
В глубокую емкость насыпьте муку, добавьте растительное масло, щепотку соли и медленно вливайте теплую воду. После добавления в емкость воду вымешивайте тесто до мягкого состояния. Получившийся шар накройте пищевой пленкой или полотенцем и оставьте в теплом месте на 30 минут. Овощи и шампиньоны вымойте, мелко нарежьте лук и грибы, морковь и кабачок натрите на крупной терке.
Heat the vegetable oil in a heavy-bottomed frying pan, then add the onion and carrots and fry over medium heat until golden brown. Place the champignons and zucchini in the pan, add salt and pepper and simmer over low heat for about 10-15 minutes until the ingredients soften. At the end of the stew, add tofu and mix well, remove from heat.
В сковороде с толстым дном разогрейте растительное масло, затем добавьте лук и морковь и обжаривайте на среднем огне до золотистого цвета. Выложите в сковороду шампиньоны и кабачок, посолите, поперчите и тушите на медленном огне примерно 10-15 минут до размягчения ингредиентов. В конце тушения добавьте тофу и хорошо перемешайте, снимите с огня.
Roll out the dough into several thin rounds. Carefully place the finished filling on one side of each rolled piece, cover the other side on top so that the cheburek takes the shape of a semicircle. Pinch the edges of the pasties tightly and press with a fork.
Раскатайте тесто на несколько тонких круглых пластин. Готовую начинку аккуратно выкладывайте на одну сторону каждого раскатанного куска, другой стороной накрывайте сверху, чтобы чебурек приобрел форму полукруга. Плотно защипните края чебуреков, прижмите вилкой.
Pour vegetable oil into a frying pan, heat it up and place the pasties one by one. Fry until golden brown on both sides.
В сковороду вылейте растительное масло, разогрейте и выкладывайте по очереди чебуреки. Жарьте до появления румяной, коричневой корочки с двух сторон.
Serve the pasties hot as an independent dish. You can break off pieces and dip them in tomato sauce.
Подавайте чебуреки горячими в качестве самостоятельного блюда. Можно отламывать кусочки и макать в томатный соус.