Clean the insides of the herring, cut off the tail, rinse, and cut into portions. Peel the onion and cut into thin half rings.
Очистите селедку от внутренностей, отрежьте хвостик, промойте, нарежьте на порционные кусочки. Очистите лук, нарежьте тонкими полукольцами.
Rub the herring with salt, pepper, and your favorite spices. Place foil on a baking sheet and place the herring in it. Add onion half rings and wrap carefully with foil.
Сельдь натрите солью, перцем, любимыми специями. На противень выложите фольгу, вложите в нее селедку. Добавьте полукольца лука, тщательно заверните фольгой.
Preheat the oven to 180 ºС, bake the fish for 25-30 minutes until golden brown.
Разогрейте духовку до 180 ºС, поставьте запекаться рыбу на 25-30 минут до румяности.
Serve the fish hot with baked vegetables or fried potatoes.
Подавайте рыбу горячей к запеченным овощам или жареному картофелю.